„Харман БГ“ – да вършеем новини!

„Харман БГ“ – да вършеем новини!

Днес официално стартира медията „Харман БГ“ с домейн: harmanbg.com. Тя е информационно издание, с териториален център Харманли. Амбицията е на сайта да намерят място новини от населени места в териториалния обхват на географската област Тракия, включително и от граничните региони в Р Гърция и Р Турция. Основната цел е „Харман БГ“ да стане интересна платформа за диалог, дискусии и търсене на решения по най-наболелите въпроси и проблеми.

Едно от важните неща в тази насока е рубриката „Бъди репортер“. В нея всеки, попаднал на нещо интересно, забавно, скандално, проблемно, може да го оформи в кратък текст, да добави снимка или видео и да го изпрати. В тази рубрика гражданите ще имат възможността да покажат своята обществена ангажираност, будното си самосъзнание и усета си за новина. На „Харман БГ“ винаги ще има място за всички гледни точки!

Сайтът към момента ще се списва от мен – Светлана Николова, журналист и общественик. Медията се реализира с лични средства, независима е и е в обществена полза!

И така – да започваме. Да вършеем новини!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

4 Коментара

 • Груйчо
  07/22/2016, 20:10

  Не е лоша идеята но доста трябва да се поработи за да не остане сайта сянка на Сакар Нюз

  ОТГОВОР
 • petya angelova
  07/12/2016, 12:40

  Uspeh i kasmet

  ОТГОВОР
 • iliana stefanova
  07/12/2016, 00:06

  👍 uspeh

  ОТГОВОР
 • Нина
  07/11/2016, 17:46

  Успех!

  ОТГОВОР

Последни публикации