18-сантиметрова бабуна на АМ „Марица“

18-сантиметрова бабуна  на АМ „Марица“

Почти 18-сантиметрова бабуна затруднява движението по АМ „Марица“ в платното Любимец-Харманли. Неравността на пътя е маркирана и най-вероятно ще бъде ремонтирана. Тя обаче не е единствена. Снимките и поясняващ текст бяха изпратени в рубриката „Бъди репортер“ на „Харман БГ“ от читател.

Участъкът на магистралата от Харманли до Любимец, освен, че бе откриван 2 пъти /през 2007 г. и след ремонт през 2010 г./, е често с неравности и дупки. Последно преди 2 месеца работници по поддържане на пътищата кърпиха дупки, някои от които с дълбочина 15-20 сантиметра.

Появилите са бабуни, ако не бъдат ремонтирани навреме, могат да бъдат сериозна предпоставка за ПТП. Картината се утежнява още повече на фона на предстоящия в следващите месеци гартарбайтерски поток от Турция за Западна Европа.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

1 Коментар

  • Кръшков
    07/23/2016, 16:10

    Светле, този участък е откриван поне 5-6 пъти, като в бройката включвам и помпозните "първи копки". Едната беше още от времето на Станишев. Запомнил съм го, защото Сергей почерпи репортерите с дребни сладки. А Бойко не черпи, но пък хвърля лафове, та и неговите лентички помним.

    ОТГОВОР

Последни публикации