„0379“ и Любо Андреев с рок концерт за ценители

„0379“ и Любо Андреев с рок концерт за ценители

Две рок банди – свиленградската “0379” и “Olden Beat” от Кърджали ще „разтърсят“ на 30 юли границата на България. Тогава музикантите ще направят  малък бутиков концерт с публика до 400 души, като малкият брой гости не пречи „разтърсването“ да е качествено. Рок фиестата ще е в свиленградския ресторант „Водопада“.

Харманлийският изпълнител Любо Андреев ще се изяви като вокалист на групата „0379“. Въпреки, че е изпълнител на фолклорна телевизия „Тянков,“ той споделя, че рокът е част от неговата същност и никога не му е бил чужд.

Общо десет музиканти и двама млади таланти ще създадат настроението и емоцията, която рядко може да изпита човек напоследък – подобни концерти просто са твърде малко. Любо уточни, че това е правено последно на честването на празника на град Харманли на 2 май, където участниците се радваха на многобройна публика. Поради този факт, сега заедно с група „0379“ са решили да организират събитие за хората от района, които харесват рока.

Подготвеният репертоар е както със световни, вечни рок хитове, така и с авторски песни на групите. Феновете ще чуят и много кавъри на легендарни български групи. Следващото участие на Любо с групата му е на фестивала в Несебър в края на август., За там са подготвили едни от най-сложните, но докосващи сърцето песни – хитове и нови авторски.

на водещата снимка – рок групата от Свиленград „0379“ и вокалистът Любо Андреев

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

2 Коментара

Последни публикации