Откраднаха близо 2000 лв. от къща в Харманли

Откраднаха близо 2000 лв. от къща в Харманли

19-годишен сириец, живеещ в Харманли, е задържан за съхранение на дрога. Вчера той е проверен от харманлийските криминалисти. В дрехите му са открити топче със суха зелена листна маса, реагираща на канабис при полеви наркотест. Образувано е бързо производство. Още един жител на харманлийското село Иваново е задържан за отглеждане на канабис. В двора на дома на 32-годишния мъж в селото полицаите са намерили 2 канабисови растения, за които са полагани грижи за отглеждането им.

Полицаите от харманлийското управление иззеха и 280 къса безакцизни цигари. Вчера те са проверили 41-годишна жена, работеща в магазин за продажба на ел.техника в Харманли. Цигарите без бандерол са предадени с протокол от жената, а органите на реда са завели бързо производство. Предстои съставяне на акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

От вчерашния ден има още една крими новина – в Харманли е извършена и домова кражба. След проникване през отворен прозорец в дом на улица „22 септември” са откраднати 1830 лева. Образувано е досъдебно производство.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации