Млад спортист: В Харманли си имаме джунгла, пълна със змии

Млад спортист: В Харманли си имаме джунгла, пълна със змии

В рубриката „Бъди репортер“ постъпи сигнал от младия спортист Димитър Димитров, придружен със снимков материал. Публикуваме текста без редакторска намеса, тъй като гласът на младите и перспективни хора, избрали да останат в Харманли, е най-важният:

„В Харманли можем спокойно да заявим, че си имаме джунгла. С тази дума можем да опишем парк „Димана Данева“, в сърцето на който тревите надхвърлят човешки ръст. От общината правят опити за косене, но те се свеждат само до покрайнините, а навътре не се предприема никакво косене. Редовно спортуващите в парка, които са може би повече от тези на стадиона, заявяват за множество змии, които се появяват от големите треви. Според мен трябва да се вземат по-удачни мерки, тъй като все пак това е парк. Отделно е да се каже, че дори няма нито една пейка и осветление. Европейски град…“

димитър димитров25-годишният Димитър Димитров е кондиционен треньор в Тенис клуб Харманли и студент специалност „,Педагогика на обучението по физическо възпитание“ във Великотърновски университет“Св. Св. Кирил и Методий“.

„Харман БГ“ се присъединява към апела на младия човек за повече отговорност и вземането на мерки за поддържането на парка. На следващото заседание на ОбС Харманли ще бъде внесено официално искане до кмета на Харманли за предприемането на необходимите действия по облагородяването на парк „Димана Данева“. В съседство с него се руши безвъзвратно и историческата светиня Сводестия мост, който се нуждае от спешна реставрация и консервация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

2 Коментара

 • 123
  08/09/2016, 15:40

  По слабо от това ръководство е нямало. Лисков не ставаше за нищо, ама тези са направо бедствие. Двете лелки се щурат назад-напред без никаква визия за бъдещето на града, а дойдоха с пълния казан обещания? КУга? 9 месеца минаха.

  ОТГОВОР
 • Dinko
  08/09/2016, 13:44

  Пред общината нали им е чисто.Съжалявам че гласувах за тия хрантутници.Крият се като мишки и гледат тъпо ако ги попиташ нещо.Или са темерути или са много тъпи.

  ОТГОВОР

Последни публикации