Безобразие! Майка с бебе заобикаля кола на пешеходна пътека

Безобразие! Майка с бебе заобикаля кола на пешеходна пътека

Пореден фрапантен случай на паркиране „кой където му скимне“ има днес в Харманли. След като преди няколко седмици възрастни и деца се спъваха в теглич на кола, кацнала на пешеходна пътека до Градската градина, днес подобно нарушение бе регистрирано от бдителен гражданин. Майки с колички са били принудени да заобикалят паркирал автомобил точно върху зебрата срещу тото пункта до градския парк. Колата е спряла в 11 часа и според данни на изпратилия сигнала, е била шофирана от възрастна дама. С нея имало и малко дете. Очевидецът твърди, че скандалното „паркомясто“ е било заето поне 15 минути.

Както „Харман БГ“ вече писа, спирането на зебри не е изолиран случай в Харманли. Паркирането на пешеходни пътеки и на 5 метра от тях е абсолютно забранено от закона. Едно нисичко дете, тръгнало да пресича, няма да бъде забелязано от шофьорите навреме, заради пречещия на видимостта автомобил. Това може да има фатални последици, коментират полицейски служители.

Преди седмици нарушителят, спрял на пътеката до градския парк, бе издирен от органите на реда. От РУ тогава информираха, че по конкретния казус е съставена докладна и нарушителят ще отнесе глоба.

Случаят от днес е доведен до знание на местната полиция.

 

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации