Харманли отново вцепенен! Пореден масов бой на мигранти посреднощ

Харманли отново вцепенен! Пореден масов бой на мигранти посреднощ

Поредно мигрантско меле в „бежанския“ център в Харманли е изправило на нокти жителите на малкия град рано днес, в 2 часа сутринта, научи „Харман БГ“. Граждани съобщават за викове и изстрели. Това се случва, когато в града и в лагера е пълно с жандармерия, като една от мерките за осигуряване на реда и спокойствието след масовия бой на 800 мигранти преди 2 седмици.

Въпреки всички предохранителни мерки, кандидатите за международна закрила отново са си спретнали меле. В местната спешна помощ, по първоначални данни, са обработени раните на двама от пострадалите в побоя, съобщиха от там.

Все още няма информация от полицията за поредния инцидент в лагера и какво го е предизвикало.

Участниците в среднощния побой най-вероятно ще бъдат първите „кандидати“ за затвореното помещение в центъра, което от ДАБ стягат. Там, анонсираха преди дни от агенцията, ще се настаняват провинилите сe. Харманлийци са изключително притеснени тези „места“ в затворената част да не бъдат заети след инциденти, в които те самите са потърпевши. Засега бягащите от войни се ограничават с кървави разпри главно между самите тях, след като преди 2 години с нож бе наръган местен ром.

По данни на „Харман БГ“ и предната нощ /на 9 септември, 2016 г./ в спешната помощ в Харманли е бил приет афганистанец със счупен нос. Това идва да покаже, че случаите на насилие сред търсещите убежище са едва ли не ежедневие.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

5 Коментара

 • Rado
  09/12/2016, 14:36

  Абе Харманли много ревете когато е късно. То заедни сие направо жътва тези талибани- я отидете и погледнете в магазина отстреща стрещу лагера – уж за Ел , материали а какво им дават на тези бежанчета ….дръпнаха някой бизнесмени . Та цигари на безценица – та алкохол – ха затова си траят и ги искат някой. А другите така ще пишете и се нападаите .

  ОТГОВОР
 • иван
  09/11/2016, 13:16

  Харманли свърши ,не разбрахте ли? Импотентно ръководство,пълна безпомощност на двете лелки в общината,,кухи приказки на разни от София и едно нещо с три букви за харманлийци.

  ОТГОВОР
 • Иво
  09/11/2016, 12:59

  Тези тъй наречени "бежанци" не могат и да пият като хората.Срещу лагера в магазина има поставени маси пълни с начинаещи пияндета -хванали по 2-3 бири и си поркат .Също и на "Монтаната".Този магазин като заведение ли се таксува,има ли лиценз за алкохол – кметството спи ли или се прави ,че не вижда.

  ОТГОВОР
  • кеш@Иво
   09/12/2016, 14:06

   За бира не се иска лиценз

   ОТГОВОР
   • Иво@кеш
    09/12/2016, 19:06

    А масите които са сложени – нещо тротоарно право ,патент или данъци плащат ли

    ОТГОВОР

Последни публикации