Георги Узунов разби конкуренцията на турнир по канадска борба

  • In Спорт
  • 09/16/2016
  • 3075 Преглеждания
Георги Узунов разби конкуренцията на турнир по канадска борба

Георги Узунов от Харманли разби конкуренцията на турнир по канадска борба, организиран наскоро в Димитровград. 24-годишният любител на силовите спортове отвя състезателите в най-тежката категория – над 85 кг. и с 5 поредни победи зае първото място. В неговата категория сили премериха 10 яки момчета, но в крайна сметка медалът отиде при харманлиеца.

При състезателите до 85 кг. още един жител на Града на Белоногата взе приз. 24-годишният Валентин Жекелов доказа, че освен спец в електрониката, може да бъде победител и на силов турнир. Той се класира трети.  В състезанието участва и Жечо Валентинов.

Общо 26-ма изпитаха сила и издръжливост в схватките. Организатор на проявата бе комплекс „Раковски“, заедно с Българската федерация по канадска борба. За победителите инициаторите от Община Димитровград осигуриха награден фонд – по 150, 100 и 50 лева, съответно за първо, второ и трето място.

За Георги Узунов това е пореден приз, той има награди от турнири в Харманли, Пловдив, Димитровград. Момчетата от Харманли, запалени по канадската борба, довериха, че биха се радвали, ако в родния им град се организира професионален турнир.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации