Рискови участъци по пътя за Иваново, гърбица „гарантира“ висок скок

Рискови участъци по пътя за Иваново, гърбица „гарантира“ висок скок

За опасни участъци по пътя Харманли-Иваново, създаващи реални предпоставки за ПТП-та, алармираха граждани. След проверка на harmanbg.com се установиха наистина рискови участъци, които могат да бъдат причина както за сериозна повреда на пътните превозни средства, така и за инциденти на шосето.

Става въпрос за повредено платно на десен завой в посока Харманли-Иваново, на около 900-950 м. от табелата на града. Там има 4 големи дупки от лявата страна на пътя. За да бъдат избегнати, водачите, движещи се в посока към Харманли, трябва да навлязат в съседното платно, на завой без никаква видимост. Първата дупка може да бъде избегната и като се излезе извън пътя. Минаването през тях, пък, е възможно да доведе до повреди на самия автомобил.

Две дупки са налични и при отбивката за сметището или за известния като стар път за Харманли. Преди яз. „Кюмюрлука“, в лявата страна на платното има голяма гърбица. Минаването през нея с близка до максимално допустима скорост, е равносилно на екстремно преживяване с висок скок. И тук, отново, гърбицата масово се избягва с навлизане в съседното платно.

За 5 минути до участъка с въпросната неравност, абсолютно всички коли караха в насрещното движение, видя репортер на harmanbg.com /снимки в галерията/.

Път 808 „Харманли-Иваново“ е част от републиканската пътна мрежа. За неговото поддържане отговаря Агенция „Пътна инфраструктура“.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации