Бензиностанция представя състезателен отбор и обяви промоции и награди

Бензиностанция представя състезателен отбор и обяви промоции и награди

Бензиностанция Power Oil, която се прочу с предлагането на качествени горива, намали рязко цените в Харманли, за да зарадва клиентите си по случай стартирането на своя автомобилен отбор Power Oil Racing Team!

Основен пилот на отбора ще бъде Филип Игов, който има не малко успехи в кариерата си до момента – 10-о място на кръг от Световния WRC шампионат, 3-то място в крайното класиране в клас N2 за 2007 година, 1-во място на кръга в Бургас, 2-ро място – в Стара Загора, както и 3-то място на кръга в Русе. Автомобилът, с който ще участва пилота в кръговете на родната надпревара, е Peugeot 206 GTI, с много подобрения спрямо стандартния заводски модел. Рамо до рамо с Филип, в стартовете ще бъде неговият дългогодишен навигатор, както и небезивестният рали механик Петър Бъчваров. Отборът изцяло ще разчита и на високото качество на предлаганите горива от бензиностанции Power Oil.

Отборът Power Oil Racing Team ще стартира в последния кръг за тазгодишния шампионат, който ще се проведе на 12 и 13 ноември на писта „Дракон“ в Калояново.

По случай стартирането на новия отбор, от веригата намалиха цените в Харманли до 1,82 лв. за литър дизел и 1,88 лв. за литър бензин, като цените са актуални за притежателите на клиентски карти POWER OIL. Всеки желаещ може да се сдобие с такава карта абсолютно безплатно на място в обекта, като зареди 20 литра гориво.

Всеки потребител може да се включи и в играта, която се обявили от веригата. Тя се реализира във Фейсбук страницата на Power Oil -> https://www.facebook.com/poweroil.harmanli. Трима късметлии ще спечелят уникални награди – място в пит бокса на отбора по време на състезанието на писта „Дракон“, 1 безплатен ВИП пропуск за надпреварата и тест драйв обиколка със съзтезателния автомобил на Power Oil Racing Team, която ще се проведе на специално организирано събитие в Пловдив в края на този месец.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации