Бойко Борисов депозира оставката на правителството

Бойко Борисов депозира оставката на правителството

Министър-председателят Бойко Борисов внесе в Народното събрание оставката на ръководеното от него правителство. Това стана буквално преди минути.

В писмото си до народните представители премиерът заявява, че Министерският съвет ще продължи да изпълнява функциите си до избирането на ново правителство и ще осигури приемственост в управлението на страната, се казва в прессъобщение на Министерски съвет.

Оставката на премиера дойде след снощната загуба на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева-вицеадмирал Пламен Манушев и внушителната подкрепа за новия президент на РБ България ген. Румен Радев.

В Харманли, по предварителни данни ген. Радев бе подкрепен от 8208 (66.84 %) жители на общината, а Цецка Цачева от 3749 (30.53 %).

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

5 Коментара

 • Пламен
  11/19/2016, 07:01

  Каквито са ни политиците ,такава и държавата!Играем си на сърдити и недоклатени!Така ли не се намери един свестен човек да си изберем ,а все на Адолфци – самовлюбени диктатори!

  ОТГОВОР
 • Aлекс
  11/14/2016, 19:23

  Днес е един хубав ден за българската демокрация.А за харманлийската???

  ОТГОВОР
 • Negev
  11/14/2016, 15:21

  А сега е крайно време Боко Тиквата да бъде разследван за всичките си криминални и корупционни престъпления за последните 26 години.

  ОТГОВОР

Последни публикации