ТИР аварира на АМ „Марица“ /видео/

Тежкотоварен автомобил аварира днес сутринта на АМ „Марица“ преди моста до Харманли. Машината е поднесла на пътя и се е спряла в канавката. За щастие няма пострадали и не е затворена магистралата. За това сигнализираха граждани, които изпратиха и видео.

Пътищата в Община Харманли са проходими при зимни условия. Затруднения има само в пътен участък край с. Черепово, в района на Голямата звезда, където от снегонавяване са се образували високи преспи, съобщават от Община Харманли.

Тази сутрин беше нарушено електрозахранването в селата Българин, Браница, Овчарово, Черепово, Изворово. Екипите на EVN са отстранили повредите и към този момент електричеството във всички села е възстановено.

Поради възникнала авария, с нарушено водоподаване са жителите на с. Доситеево. Служители на ВиК Харманли работят за отстраняване на аварията.

Предупредителният жълт код за Област Хасково за опасност от сняг и поледици остава в сила за днешния 18 януари.

Изцяло непроходим и затворен за всички МПС е пътят Димитровград-Симеоновград. Там има образувани огромни преспи и сега се работи за тяхното разчистване.

Затворен за движение е и пътят Големанци-Мандра. 25- тонен камион е препречил пътя и в момента се работи за изтеглянето му от пътното платно близо до Николово.

В община Тополовград по пътя Княжево- Тополовград-Харманли движението на всички автомобили над 3,5 тона става задължително с вериги.

В района на Ивайловград ситуацията също е тежка. Там тази сутрин е спряно движението на автобусите. Не са тръгнали и няма да пътуват автобуси по направленията за Хасково и за Кърджали.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации