Малкият Бодливко стана хит във Фейсбук

Малкият Бодливко стана хит във Фейсбук

Таралежче от Харманли стана хит в социалната мрежа „Фейсбук“ и за съвсем кратко време натрупа над 1000 приятели от цяла България. То е известно под името ”Малкият Бодливко Суити (Sweety)” и с удоволствие позира за снимки. Неговите почитатели го обсипват с мили думи, като най-често го наричат „таралежчето с маслиновата муцунка“.

Необикновеното животинче е родено в град Радомир на 5-и май 2016 г. Сега живее в Харманли със стопанката си Николета Маркова, която е страшно привързана към миниатюрния си питомец. Въпреки че е само на  10 месеца,  Бодливко успява да влезе не само в нейното сърце, но и в сърцата на всички, които го видят. Неговата порода е мини африканско декоративно таралежче.

Николета попада случайно на видеоклип в интернет, на който една жена си играе с мъничко таралежче. От там се ражда желанието й да има такъв приятел и скоро Суити влиза в нейния дом.

,,Животните приличат на стопаните си и изграждат характера на човека“, споделя момичето. Ники ни разказва, че е искала да запали желание у хората да имат домашни любимци, защото, според нея, те са много важна част от живота на човека и ни правят по-добри.

,Ако нямах Суити, животът ми щеше да е различен. Бих искала всеки да има такъв невероятен другар до себе си“, усмихва се Николета.

Автори: Мерием Билал, Виктория Георгиева

Клуб „Млад журналист“

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cancel reply

Последни публикации